hejka, no to masz problem i to spory, ja tak samo nie moglam spac w nocy. odraczam ci brania tabletek na sen bo po nich jest jeszcze gorzej tak jak ty mowisz ze bylas bardziej nieprzytomna niz bys nie spala cala noc. ja po prostu probuje jeszcze bardziej zmeczyc organizm czyli mi pomagaja zakupy w centrach, ten zaduch i pedzacy ludzie doprowadzaja mnie ze nie mam sily na nic. gdy wracam do domu od razu chce mi sie spac, moze to jets balanlne ale przy odwiedzaniu centrach handlowych szybko sie mecze ;P moze i tobie poskutkujea jak wymeczenie organizmu mimio pracy zawodowej i np, sprzatania domu czy tak ja mnie mecza zakupy nie pomoze to wtedy powinnas zglosic sie do lekarza on ci przepisze jakies tabletki, sama na wlasna reke nie masz co zadnych brac bo kazdy ma inny organizm i na kazdego inaczej dzialaja
pozdro
![]()

Odpowiedź z Cytatem
a jak wymeczenie organizmu mimio pracy zawodowej i np, sprzatania domu czy tak ja mnie mecza zakupy nie pomoze to wtedy powinnas zglosic sie do lekarza on ci przepisze jakies tabletki, sama na wlasna reke nie masz co zadnych brac bo kazdy ma inny organizm i na kazdego inaczej dzialaja
ja jestem zwolenniczka ,a zarazem wiem,ze sie sprawdza zmeczyc sie przed snem,albo isc na spacer
jak już czasem się zdarzy, że śpię nawet całą noc i nic mnie nie budzi, to NGIDY nie mogę wstać wtedy, kiedy sobie zaplanuję. albo przed budziekiem własnie i potem nie mogę wstać albo w ogóle budzika nie słyszę i śpię zamist do ósmej np. do 11... :/