+ Odpowiedz na ten temat
Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Temat: Weleda kosmetyki

Member

Weleda kosmetyki

siemka dziewczyny, ostatnio w necie widze coraz wiecej tematow o firmie Weleda, że to są naturalne kosmetyki i dobre dla cery wrazliwej. I chcialabym zaczac uzywać te kosmetyki, bo juz roznych uzywalam i zawsze cos po nich mialam, a jak te sa naturalne to mysle ze nic po nich bym nie miala. moglybyscie polecic mi godne wyprobowania kosmetyki Weleda? Moja cera to tlusta, ale bardzo wrażliwa. czy z firmy weleda znajdzie sie tez cos dla mnie ? czekam na odp. pozdro.

Junior Member

Odp: Weleda kosmetyki

Polecam kremik Weleda, Iris Feuchtigkeitscreme. Bardzo dobry krem do mojej tlustej skory.Bardzo dobrze nawilza,skora jest gladka i swieza.Nie jest tlusty,nie zapycha porow.Ladnie aczkolwiek intensywnie pachnie.Dosyc wydajny.Doskonaly na noc jak rowniez pod makijaz.Polecam.

Member

ja używam oliwki do ciała z serii dla dzieci. jest super dla skóry wrażliwej, szczególnie dla problemów z atopią.kupuję tę nieperfumowaną

Junior Member

Wiele dobrego słyszałam o tych kosmetykach, tylko cena mnie troszkę odstrasza. Ale sporo osób sobie chwali. A do tego są to kosmetyki ekologiczne i nietestowane na zwierzętach, więc z miejsca firma ma u mnie plusa
    Nieznośna lekkość bytu

+ Odpowiedz na ten temat

Uprawnienia