moze tak być ze krem jest skutkiem tego podrażnienia może jakiś jego składnik wywołuje to złuszczenie ja tez jestem alergikiem więc używam tylko naturalnych kosmetyków z mary cohr mam pewnośc że nie uczulają.
Czesc,
moze Wy mi pomożecie, bo ja sama już nie mam pomyslów, co z tym zrobić. Chodzi o złuszczjący się naskórek na twarzy. Głównie w okolicy nosa - tam, gdzie mamy czerwoną i podrażnianioną skórę od chusteczekNo właśnie ja nie mam ani kataru, ani żadnych chusteczek nie użwam a w tamtych miejscach schodzi mi skora. Cała jest zaczerwieninoa i drobnymi płatkami schodzi naskórek.
Od czego może to być??? Kremowałam różnymi kremamy tłustymi, żeby to jak najabradziej nawilżyć, ale guzik z tego. Piłam wapno, bo myślałam, że to może coś alergicznego??? ale też nic nie dało.
Te zmiany mam od ponad tygodnia, a coś około dwóch tygodni temu zmieniałam krem do twarzy. Myslicie że to może być od kremu???
moze tak być ze krem jest skutkiem tego podrażnienia może jakiś jego składnik wywołuje to złuszczenie ja tez jestem alergikiem więc używam tylko naturalnych kosmetyków z mary cohr mam pewnośc że nie uczulają.
peelingi są najlepsze moim zdaniem. Złuszczają martwy naskórek. Ja mam łuszczącą i suchą skorę także na twarzy i uzywam peelingu Nantes i jest bardzo pomocnySkutecznie odblokowuje pory, polecam
![]()
ja uzywam róznych peelingówAle mysle ze one wszystkie mają podobne działania takze raczej kazdy jest skuteczny
![]()
www.eAROMA.pl - kosmetyki, perfumy
Peelingi są najlepszym rozwiązaniem.