+ Odpowiedz na ten temat
Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Temat: A6W - ćwiczmy razem!

Member

Smile A6W - ćwiczmy razem!

Słuchajcie, ja juz parę razy próbowałam z a6w, ale nigdy nie mogłam dotrwać do końca i pewnei nie jedna z was miala tak samo. ĆWICZMY RAZEM !!! Która się dołącza i zaczyna ze mna ćwiczyć???? Będziemy razem się motywować

Dla niewtajemniczonych a6w to aerobiczna szóstka weidera, czyli zestaw ćwiczeń specjalnych dla mięśni brzucha. Teraz na lato naprawde nam sie to przyda!!!! Ten zestaw składa się z 6 różnych ćwiczeń, które trzeba wykonywać przez 42 dni w okreslonej ilości powtórzeń.

Podaję link do strony ze szczegółami o a6w
    http://www.a6w.pl/

Czekam na odzew!!!!!

Junior Member

Odp: A6W - ćwiczmy razem!

Trochę odświeżę temat.
    Ja też nie potrafię sama zmobilizować się do ćwiczeń w domu... Jedyną rzeczą, która potrafi mnie zmusić do ćwiczeń (i to nie w domu) jest wykupiony karnet na zajęcia. no i w grupie zawsze jest raźniej i dochodzi do tego... nutka rywalizacji. Gratuluje wszystkim, którzy potrafią wytrwać te całe 42 dni.

Junior Member

A czy mobilizowanie się na forum jest mobilizacją? Na mnie to jakoś nie działa. Co to za mobilizacja jak ludzi nie widzisz, nie znasz? ;p Już bardziej właśnie jak wspomniała mago, wolę wykupić karnet i chodzić systematycznie, popocić się z innymi

Junior Member

Wykupiony karnet zdecydowanie bardziej mnie mobilizuje do ćwiczeń, ale wsparcie grupy na forum też jest cenne A6W zaczynałam co najmniej dwa razy, ale niestety nigdy nie dotrwałam do końca... Jak będzie tym razem? Trzymajcie kciuki

+ Odpowiedz na ten temat

Uprawnienia