używam róxnych kosmetyków ale mogę wyróżnić te ktorym jestem wierna czesto korzystam vichy. Do malowania uzywam kosmetyków Artdeco, rimmela. Od czasu do czasu kupuję jakis nowy produkcik do stestowania.
Ja najbardziej lubię La Roche Posay, poza tym używam żelu do twarzy Farmona, a mejkap - mineralny Dermika. Zadowolenie stuprocentowe, a szukałam wiele lat, bo mam skrajnie wrażliwą cerę i do tego trądzik...
Nieznośna lekkość bytu
używam róxnych kosmetyków ale mogę wyróżnić te ktorym jestem wierna czesto korzystam vichy. Do malowania uzywam kosmetyków Artdeco, rimmela. Od czasu do czasu kupuję jakis nowy produkcik do stestowania.
Myślę, że kremy firmy ziaja będą odpowiednie na każdy rodzaj skóry. Serdecznie pozdrawiam !
Dla mnie najlepsze są kosmetyki z firmy Eco Plant. Przetestowałam już wiele kosmetyków z drogerii i te tańsze i te droższe ale zawsze wracam do mojej ukochanej marki. Sprawdzają się one za każdym razem.Kremy, balsamy do ciała, sera do twarzy, maseczki działają znakomicie. Jeśli mam jakiś poważniejszy problem ze skórą np. trądzik, cellulit to zamawiam w laboratorium Eco Plant kosmetyk recepturowy i po problemie. Naprawdę polecam:-)
Co to znaczy kosmetyk recepturowy? Jak długo stosujesz te kosmetyki, ja nie widziałam ich w sklepie. Jeśli chodzi o moje maseczki to lubię marion, kremy różnie, bardzo różnie jest AA, czasem Ava, pod oczy często wybieram FlosLek. Specjalnie nie przywiązuję się do marek ale z tak licznych wolę nasze, może ze względu na cenę? Vichy znam głównie z próbek. Jak malować się to inglotem oczywiście.
no wlasnie - Co to znaczy kosmetyk recepturowy??