+ Odpowiedz na ten temat
Pokaż wyniki od 1 do 3 z 3

Temat: Krem z nagietkiem - weleda

Member

Krem z nagietkiem - weleda

Myslicie, ze warto kupić??? Ja własnie się zastanawiam. Nigdy ni używałam( a właściwie mój synus nigdy nie uzywał ; ) A teraz naczytałam się tyle pozytywnych opinii o tej firmie. Używają samych naturalnych składników, ich kosmetyki są pod pilna kontrolą jakości. Podobno swietnie chroni przed oparzeniami i naprawdę nie powoduję zadnych uczuleń. Mój mały miał już raz wysypkę, cały był czerwony. Co prawda okazało się, ze to najprawdopodobniej od mojego balsamu do ciała, no ale to już swiadczy o jakiejs skłonności do alergii. Jedno opakowanie kosztuje 30zł. Troche to jest i wlaśnie dlatego jestem ciekawa, co myslicie. Kupić???

Odp: Krem z nagietkiem - weleda

mamuśka - warto też dokupić sobie szampon 2w1 z Weledy.widze, ze kosmetyki dla niemowląt to prawdziwy hit.pamiętaj - nigdy nie smaruj dziecka balsamami dla dorosłych, bo są perfumowane, mają konserwanty i parabeny. lepiej już kupić najtańsze dla maluszka np.bambino.

Member

Odp: Krem z nagietkiem - weleda

My używamy kremu z nagietkiem do pupy na odparzenia i kremik do buźki też z serii nagietkowej calendula.polecam też oliwkę do ciała.nasza mała ma wrażliwą skórę, więc sprawdza się w 100%. używałam też za czasów pierwszych dni Kini olejek do masażu na kolki z Weledy.

co tu dużo mówić, niemiecka renomowana firma, w Polsce trudnodostepna.ma certyfikowane produkty, oceny bardzo dobre w testach.czego chcieć więcej?

+ Odpowiedz na ten temat