Może apteka, albo taki hodowany i z niego wycisnąć ile sie da.
Szukam żelu o wysokiej zawartości aloesu, powyżej 80%
Podobno rewelacyjnie działa na zmiany na skórze, a mi jeszcze co jakiś czas pojawiają się pryszcz, więc by się przydał. Przeczytałam o tym wynalazku w gazecie, ale nigdzie nie mogę dostać.
Pytałam w paru drogeriach - sephora, rossmann i w tych mniejszych, ale chyba nie wiedzą nawet, o co pytam...
Wiecie gdzie można to kupić?
Jedyne co to są jakieś kosmetyki z dodatkiem aloesu, ale to nie to samo. Ważne jest, aby aloes stanowił główny składnik. Jeżeli wiecie gdzie szukać., to dajcie znać.
Pozdrawiam!![]()
Może apteka, albo taki hodowany i z niego wycisnąć ile sie da.
możesz kupić sobie aloes w doniczce i używać miąższu z liści, aloes to grubosz ma mięsiste liście, trzeba obciąć liść u nasady i można go przeciąć wzdłuż i smarować miąższem twarz, dobry jest też na wszelkie zmiany ropne, lub zaropiałe skaleczenia, liść przekrają się wzdłuż i przykłada miąższem do rany na to kawałek wacika potem kawałek folii żeby liść od razu nie wysechł i bandaż.
ja używam też aloes na włosy, miksuje liście i taką papkę nakładam na włosy i po półgodziny spłukuję![]()
ja tobie polecam tą stronke dostaniesz tam wszystko co potrzebujesz z gwarancja www.aloezdrowystyl.pl