byłaś u dermatologa?
jeśli nie, to się przejdź i zapytaj, czy twoja twarz nadaje się do kuracji kwasami.
Nie mam wielkich problemów z jakimiś pryszczami czy innymi paskudztwami na twarzy. Mimo to nie jestem zadowolona ze swojej skóry.Nawet jak jestem ładnie opalona, mam czyściutką buzię i wszystko psują te rozszerzone pory. Przez nie skóra wygląda nieświeżo i tak staro. Tak zazdroszczę dziewczynom o jedwabiście gładkiej skórze.
Niestety mimo wielkich starań nie mogę doścignąć doskonałości
Macie jakieś sprawdzone sposoby na pozbycie się ich??
![]()
byłaś u dermatologa?
jeśli nie, to się przejdź i zapytaj, czy twoja twarz nadaje się do kuracji kwasami.
ja slyszalam o pillingu kawitacyjnym ze jest na rozszerzone pory ale niestety tylko tyle ale moze dermatolog ci powie cos wiecej na jego temat
Na rozszerzone pory i ogolnie problemy z tłustą, trądzikową twarzą polecam kosmetyki z linii Clean&Fresh Nantes! Są bardzo skuteczne, idealnie oczyszczają i nawilżają cerę, a skóra jest matowa i gładka, duzo mniej pryszczyUżywałam i rezultaty zaskakują pozytywnie
![]()
Zapraszam na: Earoma.pl![]()
www.eAROMA.pl - kosmetyki, perfumy
polecam serum regulujące na noc mary cohr ogranicza wydzielanie sebum i zwęża pory.
Nie spotkalam jeszcze nic co by skutecznie zwezalo pory, takze nic nie polecę. Zabiegi kwasami są podobno skuteczne, ale zabiegi powinno się wykonywać regularnie, na pewno jeden nic nie da.
Nieznośna lekkość bytu
Może dobra dyplomowana kosmetolog? testowaniem różnych produktów zrobisz sobie więcej szkody niż pomożesz.
Też mam problem z rozszerzonymi porami, próbowałam wielu rzeczy, ale nic nie dało rady. Też będe musiała się chyba przejść do dermatologa![]()