Mój facet brał metadrol, muszę przyznać, że popieram pozytywne opinie, a to z tego względu, że po 3 miesiącach jego wygląd zmienił się na lepsze, cóż pewnie był to wynik diety ćwiczeń i odżywki ale był naprawdę niezły.
Cóż, osobiście nie zauważyłem, czuje natomiast znacznie większą wydajność ćwicząc, jednak to zależy od tego czy ktoś ma doświadczenie w siłowni i umie stosować odżywki typu metadrol.
Mój facet brał metadrol, muszę przyznać, że popieram pozytywne opinie, a to z tego względu, że po 3 miesiącach jego wygląd zmienił się na lepsze, cóż pewnie był to wynik diety ćwiczeń i odżywki ale był naprawdę niezły.
Pisałem już o tym gdzieś, że oprócz odżywek tj. metadrol, gainer HMB i setki innych należy pamiętać aby stosować mądrą dietę i przede wszystkim dużo i regularnie ćwiczyć, bez tego efektów niestety nie będzie :]
No właśnie a jaką dietę stosowałeś do tego metadrolu ? Dukana może ? Nie masz czasem wrażenia, że jak się na dietę i dużo ćwiczy to suple są zbędne ?
Do takich odżywek jak nitrobolon , testosterol , universal storm czy metadrol, zawsze trzeba pamiętać o diecie, sam nie stosowałem metadrolu ale efekty moi znajomi mieli dobre ale dieta była ściśle określona oni mówili, że spożywają 2500 Kcal dziennie z naciskiem na warzywa i wysokobiałkowe produkty.
Baronek czekam na na Twoją odpowiedź :P
A co sądzicie o przypadkach gdy odżywki typu metadrol są używane przez ludzi nie uczęszczających na siłownię ale pracujących fizycznie np. na budowie ? Czy też mogą oni zaufać obiegowym opiniom ?
Moim zdaniem praca fizyczna to w pewnym sensie trening więc raczej tak.
Jestem jestem :P
Wiadomą sprawą jest, że dieta i ćwiczenia to podstawa, żeby osiągnąć jakiekolwiek efekty, jednak odżywki typu metadrol pozwalają znacznie przedłużyć okres, w którym mamy dobre przyrosty, ponieważ zawsze jak się zaczyna trenować to są one szybkie a po około 1,5 roku zwalniają, co nie zawsze jest wystarczające dla "siłacza", dlatego wspomaga się organizm różnymi specyfikami, ważne żeby były dobrze dobrane i zdrowe a wszystko będzie dobrze.
Jestem jestem :P
Wiadomą sprawą jest, że dieta i ćwiczenia to podstawa, żeby osiągnąć jakiekolwiek efekty, jednak odżywki typu metadrol pozwalają znacznie przedłużyć okres, w którym mamy dobre przyrosty, ponieważ zawsze jak się zaczyna trenować to są one szybkie a po około 1,5 roku zwalniają, co nie zawsze jest wystarczające dla "siłacza", dlatego wspomaga się organizm różnymi specyfikami, ważne żeby były dobrze dobrane i zdrowe a wszystko będzie dobrze.
Czyli mam rozumieć, że jak poleciłabym metadrol młodszemu bratu, który pracuje fizycznie i szuka czegoś na wzmocnienie to będzie to dobry wybór ? i przede wszystkim dobrze zadziała ?
Coś ten metadrol niepewny. Niby, że opinie o nim lub z tej strony mówią co innego, ale jakoś bałbym się mu zaufać na długą metę, szczególnie że ciężko jest się doszukać składu, czy chociażby kontaktu do producenta
Polecam Tribulus activ działa nie tylko na sylwetkę. Dla pań zaś proponuję Tribestan plus
http://tribestan.pl/
Podobno takie odżywki nie są szkodliwe (odnosiło się to do jednego rodzaju, nie wiem czy dotyczy ogółu). Ja i tak im nie ufam i raczej się nie przekonam.
ale czy to na prawde trzeba sobie aplikowac takie chemie?? :/ :|
jak zwyklewszystko trzeba z umiarem i zgodnie z zastosowaniem
ja niemam nic przeciwko, zwłaszcza jeśli dany samiec ma lepiej wyglądać
Nie mów nic. Kocha się za nic. Nie istnieje żaden powód do miłości.
— Paulo Coelho