+ Odpowiedz na ten temat
Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Temat: Jakie zabiegi kosmetyczne na twarz polecacie?

Member

Jakie zabiegi kosmetyczne na twarz polecacie?

Hej Dziewczyny! Aż wstyd się przyznać, ale do kosmetyczki to chodzę tylko wyregulować brwi i raz po raz zrobić porządek z paznokciami. Na Dzień Kobiet dostałam super prezent – talon do salonu kosmetycznego. Tylko… nie wiem, jak go spożytkować. Co mogłybyście mi doradzić? Mnie najbardziej interesują zabiegi na twarz, ale totalnie się na nich nie znam. Co najlepiej wybrać? Peeling? Oczyszczanie twarzy? Kurcze, Kobietki, powiedzcie, co będzie najfajniejsze. Nie mam żadnych większych problemów z cerą. Jestem młoda, a właściwie jednym moim utrapieniem są nieliczne zmiany po pryszczach, które mnie kiedyś męczyły. A Wy? Na jakie zabiegi na twarz chodzicie?

Member

Odp: Jakie zabiegi kosmetyczne na twarz polecacie?

Ja do kosmetyczki jako takiej chodzę praktycznie tylko na manicure, pedicure i regulowanie brwi. Maseczki często robi e sobie sama w domu. Jeśli jednak chodzi ci o konkretne zabiegi na twarz to pomyśl o biorad. Miałam go na razie tylko raz wykonywany( w Amaya w warszawie), ale efekt był naprawdę świetny- twarz była promienna i idealnie gładka. Obiecuje sobie ,że w przyszłości go powtórzę

Junior Member

wiesz dużo zależy od tego, chciałabyś sobie zrobić ?? Czego oczekujesz, czy ma to być jakiś zabieg, który poprawi wygląd wygląd Twojej cery czy coś innego. Ja po moim urlopie byłam w Face & Body na witaminowej bombie. Świetny zabieg, bo nawilżył moją cerę, która była strasznie wysuszona od słońca i morskiej wody.

Junior Member

Ja zaserwowałam sobie ostatnio peeling kawitacyjny i musze powiedziec, ze jeste, super pozytywnie zaskoczona efektem buzi jest przyjemnie gładka i oczyszczona polecem!

+ Odpowiedz na ten temat