+ Odpowiedz na ten temat
Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Temat: Czy oliwka Weleda działa na rozstępy????????

Member

Czy oliwka Weleda działa na rozstępy????????

mam problem, bo jestem świeżo po porodzie i mam straszne rozstępy na brzuchu.są one nowe. do tej pory nie miałam w ogóle nigdzie.jestem załamana, bo już chyba nigdy się nie pojawie na plaży w bikini.
    słyszałam od kolezanki i czytałam na wizazu, że oliwka z Weleda jest właśnie na te świeże rozstępy po ciąży.prroszę dajcie jakieś info, najelpiej z własnej autopsji, czy ona działa i czy warto ją kupić (jest droga ok 70zł)

Odp: Czy oliwka Weleda działa na rozstępy????????

kiti - wiem w czym rzecz, bo sama miałam po ciąży okropne smugi i to tak długie, ze sięgały od wzgórka po pępęk.załamka jak u ciebie i przkreslenie do końca życia stroju dwuczęściowego.a tu niespodzianka - jakaś nieznanana oliwka, którą dała mi siostra mieszkająca w Berlinie.smarowałam się nią, masowałam, szczypałam skórę, hartowałam.powiem ci, ze efekt było widać napierw po tym, jak zaczęły rozstępy blednąć.były czaerwone po porodzie, wręcz fioletowe.teraz mam tylko cieniutkie kreski, są widoczne, ale tylko jak mam opaloną skórę.polecm.warto wydać więcej kaski na coś co działa i nie jest przereklamowane.

Member

a powiedz mi jeszcze, czy masz jakis system dla masowania się tą oliwką? kupiłam tydzień temu na Allegro.wreszcie doszła, ale na razie stoi na półce i tak na nią patrzę i patrzę.przyznam, że pachnie pięknie, owocowo.

ostatnio tak mi się nic nie chce, a mały daje czadu po nocach bo ma kolki.powiedz mi, jak się zabrać do masowania?czy masz jakiś patent)

zwyczajnie.masowałam sie w ósemki.to podobno działa najlepiej.i szczypałam skórę, aby pobudzić limfę.to działało! skóra musi być aż czerwona, to znak dobry, ze coś się przynajmniej dzieje.zbyt łagodne masowanie nie działa.

poczytaj sobie więcej o oliwce http://proznosc.blox.pl/html/1310721...21.html?621318

i na allegro masz też http://www.allegro.pl/item1034648275..._rozstepy.html

Member

Weleda jest polecana przez niemieckie położne.Podziwiam ten kraj, ze przykładają tak wielką wagę do jakości produktów, które wychodzą spod ich rąk czy maszyn.Kolejny raz doświadczam renomy tej firmy i czekam, kiedy w Polsce będę mogła kupić normalnie w aptece.

+ Odpowiedz na ten temat