Wiesz co jolka, ja slyszalam, ze mozna go uzywac od 34 tygodnia.kup sobie na allegro, bo mają najtaniej.tez go stosowalam i u mnie porod poszedl jak z płatka.mozna uniknąc cięcia krocza także przez pływanie i dużo ćwiczeń.
hello.jestem w 5 m-cu ciązy.szukam olejku do masazu krocza weleda.w aptekach nie ma nigdzie.dajcie jakis namiar.thx
Wiesz co jolka, ja slyszalam, ze mozna go uzywac od 34 tygodnia.kup sobie na allegro, bo mają najtaniej.tez go stosowalam i u mnie porod poszedl jak z płatka.mozna uniknąc cięcia krocza także przez pływanie i dużo ćwiczeń.
Wiele już się słyszy o Weleda, mimo, ze polskie apteki jeszcze nie mają nic z tej firmy.Ja sobie sprowadzam z Niemiec, koleżanka mi przywozi.Najpierw używałam w ciąży do krocza i na piersi oliwkę i już się przyzywczaiłam.mają fajną serię dla dzieci.polecam
kupowałam penaten dla syncia, ale podrażniał skórę.wróciłam do Weleda.Jest nie tania, ale za to warta siebie.ma 100% naturalnych składników. mnie to akurta przekonuje, bo jestem zapaloną ekolożkąpoza tym, uważam, ze dzieciom sie nie powinno aplikować chemii od pierwszego dnia.trzeba uważać na konserwanty i sztuczne składniki.
ja zrobiłam wyprawkę dla mojej Olci właśnie z weledy.mamy szampon 2w1, oliwkę i krem na odparzenia i jeszcze się przymierzam do takiego balsamu na niepogode.póki mnie stać stawiam na dobro dziecka
nigdy bym nie kupila dziecku jakiś śmieci z biedronki albo z innych supermarketów.to jednym słowem <<syf>>> sorki za wyrażenie![]()
ja często też kładę sobie na pryszcza giganta kremik na odparzenia dla dzieci.dobry jest z weledy, ale i sudocrem daje rade![]()