polecam piankę plus golarkę i kremy, ale z nimi trzeba się trochę bawić.wosku się boję.
Hej!!!
Jaki sposób na depilację nóg jest nalepszy????? Przez imę aż tak bardzo włosami na nogach się nie przejmuję, ale jest coraz ciplej i trzeba nosić coraz cieńsze rajstopy i wszystko zaczyna być widaćGeneralnie to golę nogai zwykłą maszynką + pianka, żeby skóry nie podrażnić.
Co myślicie o wosku? Używa któraś z WAs??? Ja kiedys próbowałam i większość włosków zostawała na nogach... nie wiem, co źle robiłam. Zaczynam myślec po prostu na co zamienić maszynki, bo codzienne golenie nóg doprowadza mnie do szewskiej pasji, a depilator mni eza bardzo stresuje...
Co polecacie?
polecam piankę plus golarkę i kremy, ale z nimi trzeba się trochę bawić.wosku się boję.
no najlepiej byłoby zrobić depilację laserową robiłam ten zabieg na wąsika w salonie futuro wyszło super ale na nóżki to trzeba mieć trroche więcej kasy więc albo depilacja zimnym woskiem jest to na pewno mniej bolące niż depilator a jak nie mam czasu to krem veet a potem smaruje sie kremem podepilacyjnym mary cohr który opóżnia odrastanie włosków i powoduje że włoski nie wrastaja.
Ja też się boję wosku i czy też tej pasty cukrowej. Niestety od kiedy zaczęłam regularnie uczęszczać na basen, to golenie maszynką jest zbyt uciążliwe a włosy odrastają bardzo szybko. Po depilatorze mam krostki ;/ zaczynam zastanawiać się czy nie zainwestować w depilację laserową. Czy któraś z Was może robiła ten zabieg?
Wosk zawsze bardzo podrażniał mi skórę. Depilacja kremami nigdy mi nie podchodziła, za dużo zabawy z tym wszystkim i te kremy jakoś niedokładnie usuwały mi włoski, a czasem tez pojawiały mi się po nich krostki na nogach. Depilacja laserowa to bez kitu najlepsze rozwiązanie. Mnie, w studio laser, starczyły 3 zabiegi żeby pozbyć się owłosienia, więc Nulla, jeśli się zastanawiasz jeszcze nad tym to przestań i rób zabieg. Jeśli masz jakiekolwiek pytania to pisz, albo przeszperaj sobie stronę: http://www.studiolaser.com.pl/PL/dep..._laserowa.html masz tam wszystkie niezbędne informacje
Laserowe usuwanie jest najbardziej odpowiednie. Tez polecam, pozbędziesz sie włosków szybciej niż myślisz.
Dyskrecja, erotyka
Laserowe usuwanie włosków jest dość kosztowne ale przynajmniej codziennie nie musisz się golić. Mi również nie służyły kremy czy plastry do depilacji. :/ Więc laserowe usuwanie owłosienia jak najbardziej polecam!!!
Ja depiluję sobie nogi depilatorem, ale musialam się do tego przyzwyczaić kilka lat. Niestety na poczatku sa niewielki podraznienia i wrastajace wloski. Ale teraz jest po prostu wspaniale - nic nie boli i skóra jest dziewicza![]()