+ Odpowiedz na ten temat
Strona 1 z 2
1 2 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 15 z 17

Temat: Co robic, żeby biust pieknie wyglądał???

Co robic, żeby biust pieknie wyglądał???

No wlasnie! Wiem, że balsamy, kremy i masaze sa dobre i biust jest rzeczywiscie jędrniejszy. Mój biust jest maly... naprqawdę malutki. Co prawda nie jest to dla mnie jakiś wielki problem, ale zastanawiam się jak go ładnie wyeksponować, a właściwie co zrobić żeby się lepiej prezentował

Myslicie, że jak ma sie mały biust to powinnam unikać wyciętych bluzek i dekoltów??? Czy wręcz przeciwnie??? Nigdy nie wiem, jaką sukienkę kupić, bo każda, która jest ładnie dopasowana ma wieeelki dekolt - myslicie, że jak założe pod nią dobry stanik to mój biust bedzie wyglądał ok?

Senior Member

Odp: Co robic, żeby biust pieknie wyglądał???

stosować prysznic zimny i ciepły na przemian a do tego można smarować kremem ujędrniającym z mary cohr jest świetny ujędrnia i powoduje ze skóra staję sie bardziej napięta.

Member

Moje piersi też wcale nie są duże. Ja oprócz stosowania kremów ujędrniających piersi zaczęłam po prostu brac Breastfast. Długi czas miałam wielkie kompleksy z powodu biustu.. Staniki nosiłam z podwójnym push-upem o prawie nic tam nie miałam Tabletki brałam jakieś 3 miesiące. W końcu w bluzkach z dekoltem nie wyglądam śmiesznie tylko normalnie I nie muszę nosić podwójnych push-upów :P Co było żenujące :/ A poza tym myślę że odpowiednia dieta i zabiegi ujędrniające w połączeniu z dobrze dobranymi suplementami pomoże osiągnąć cel

Member

Cytat Napisał lialaa Zobacz post
    Moje piersi też wcale nie są duże. Ja oprócz stosowania kremów ujędrniających piersi zaczęłam po prostu brac Breastfast. Długi czas miałam wielkie kompleksy z powodu biustu.. Staniki nosiłam z podwójnym push-upem o prawie nic tam nie miałam Tabletki brałam jakieś 3 miesiące. W końcu w bluzkach z dekoltem nie wyglądam śmiesznie tylko normalnie I nie muszę nosić podwójnych push-upów :P Co było żenujące :/ A poza tym myślę że odpowiednia dieta i zabiegi ujędrniające w połączeniu z dobrze dobranymi suplementami pomoże osiągnąć cel

Jak najbardziej balsamy i wszystko co jest w stanie pomóc. Uważam że jak coś ma dobrze dobrany skład to jest w stanie nam pomóc. Oczywiście na każdego działa coś innego, bo jesteśmy przecież inne. Ja osobiście uwielbiam kosmetyki, które ładnie pachną więc oprócz tabletek pachnący balsamik i zbilansowana dieta Mój biust wygląda już bardzo apetycznie

Member

Cytat Napisał Jagodziax Zobacz post
    Myslicie, że jak ma sie mały biust to powinnam unikać wyciętych bluzek i dekoltów??? Czy wręcz przeciwnie??? Nigdy nie wiem, jaką sukienkę kupić, bo każda, która jest ładnie dopasowana ma wieeelki dekolt - myslicie, że jak założe pod nią dobry stanik to mój biust bedzie wyglądał ok?
    Wszystko zależy od budowy ciała. Bo mi np. nie pasują bluzki z dekoltem łódką.. NIe wyglądamw nich dobrze, bo na biuście źle się układa. Stanik może pomóc ale do sklepu nie będziesz nosiła pewnie stosu biustonoszy.. :/ Ja dobrze wyglądam jedynie w bokserkach i to nie wszystkich. Tak to jest z małym biustem że nie wszytsko można nosić. Ciekawe jak będzie zimą pod swetrem.. "One" mi tam znikną zupełnie"

Cytat Napisał lialla
    Moje piersi też wcale nie są duże. Ja oprócz stosowania kremów ujędrniających piersi zaczęłam po prostu brac Breastfast. Długi czas miałam wielkie kompleksy z powodu biustu.. Staniki nosiłam z podwójnym push-upem o prawie nic tam nie miałam.
    Czyżbym miała deja-vu :/ Znam ten ból. Stanik z podwójnym push-up'em to norma. Trzeba będzie chyba też pomyśleć nad suplementami..

Member

Simma dobre z tym swetrem.. Kto wie co tam jest :P Jak to kiedyś usłyszałam ... "kapselki od żywca" :P hehe No ale teraz się z tego śmieję. No a wracając do tabsów to jak brałam Breastfast to nie miałam żadnych dziwnych skutków ubocznych. Oczywiście starałam się dobrze odżywiać i dbać o biust. Może warto żebyś weszła sobie na stronkę i poczytała opinie i informacje. Wiadomo że najpierw warto wiedzieć jaki jest skład, co mówią inni i jak działa.

Member

Simma No a wracając do tabsów to jak brałam Breastfast to nie miałam żadnych dziwnych skutków ubocznych. Oczywiście starałam się dobrze odżywiać i dbać o biust. Może warto żebyś weszła sobie na stronkę i poczytała opinie i informacje. Wiadomo że najpierw warto wiedzieć jaki jest skład, co mówią inni i jak działa.
    Dzięki za stronkę Weszłam i poczytałam. Co prawda całego składu nie ma podanego. Ale z tego co wyczytałam to tabletki oparte na naturalnych składnikach. Poza tym tak jak piszesz warto dbać o dietę podczas ich brania i generalnie o piersi. A skoro brałaś te tabletki to może możesz powiedzieć coś o składzie? Będe wdzięczna

Member

Simma Breastfast składa się w zasadzie z ziół, np. kozieradka czy mniszek. Wydaje mi się że generalnie mają zapobiegać przekształcaniu tkanki gruczołowej w tłuszcz. Bo jak piersi mają więcej tkanki tłuszczowej niż gruczołowej to wtedy opadają :/ i dlatego one ujędrniają i podnoszą biust Oczywiście oprócz tabletek ważna jest odpowiednia dieta i min.masaże

Junior Member

Cytat Napisał kika75 Zobacz post
    stosować prysznic zimny i ciepły na przemian a do tego można smarować kremem ujędrniającym z mary cohr jest świetny ujędrnia i powoduje ze skóra staję sie bardziej napięta.
    Zimny prysznic jak najbardziej i działa zdecydowanie lepiej niż te wszystkie tabletki i kremy. Moja mama stosuje taka właśnie pielęgnację i ma jędrny biust, jak u 20-latki, a ma ponad 2 razy tyle :P

przede wszystkim ODPOWIEDNI BIUSTONOSZ - to jest podstawa. dziewczyny, nie męczmy swoich piersi push-up'ami - to tylko pogarsza sprawę. Jest cała masa stron w internecie o tym jak dobrze dobrać stanik. Ja myślałam że mam 75B - a okazało sie że mam 65D lub E.

Member

Simma Breastfast składa się w zasadzie z ziół, np. kozieradka czy mniszek. Wydaje mi się że generalnie mają zapobiegać przekształcaniu tkanki gruczołowej w tłuszcz. Bo jak piersi mają więcej tkanki tłuszczowej niż gruczołowej to wtedy opadają :/ i dlatego one ujędrniają i podnoszą biust Oczywiście oprócz tabletek ważna jest odpowiednia dieta i min.masaże
    Dzięki lialaa jak już wiem że w składzie są jakieś ziółka to jestem spokojniejsza.No widzisz.. a wszyscy zawsze mówią że piersi to sam tłuszcz.. a jak się dobrze wgłębisz w temat to wychodzi że nie do końca A o diecie i masażach pamiętam.
    Coraz bardziej myślę nad ich kupnem

Member

I jak tam, Simma, bierzesz Breastfast? Skusiłaś się? Ciekawa jestem Twojej opinii, czy jesteś zadowolona. A w swetrach jak wyglądasz? Ja już zaczęłam sezon zimowy i noszę swetry ze wszystkimi możliwymi dekoltami, chociaż szalikami też się obabulam, nie chwalę się jakoś na prawo i lewo, żeby nie było

Member

Jeśli chcemy zeby biust pieknie wyglądał to trzeba o niego dbać, skora powinna być zawsze nawilżona lekko opałona do tego odpowiednio unoszący staniczek, to tak najbardziej uwidoczni ładny biust, do tego prysznice naprzemienne, balsamy ujędrniające i powinno być ok, są również specjalne ćwiczenia

Junior Member

Czyli generalnie im więcej tkanki gruczołowej, tym lepiej? Jak dla mnie ćwiczenia są jednak mega ważne - ujędrniają piersi, wzmacniają mięśnie klatki piersiowej - trzeba się trochę powysilać

Junior Member

Ja podbijam pytanie do simmy o opinie o Breastfast - widzisz efekty? Zmiany? Coś się ruszyło do przodu, a raczej poszło w górę?

+ Odpowiedz na ten temat