stosować prysznic zimny i ciepły na przemian a do tego można smarować kremem ujędrniającym z mary cohr jest świetny ujędrnia i powoduje ze skóra staję sie bardziej napięta.
No wlasnie! Wiem, że balsamy, kremy i masaze sa dobre i biust jest rzeczywiscie jędrniejszy. Mój biust jest maly... naprqawdę malutki. Co prawda nie jest to dla mnie jakiś wielki problem, ale zastanawiam się jak go ładnie wyeksponować, a właściwie co zrobić żeby się lepiej prezentował
Myslicie, że jak ma sie mały biust to powinnam unikać wyciętych bluzek i dekoltów??? Czy wręcz przeciwnie??? Nigdy nie wiem, jaką sukienkę kupić, bo każda, która jest ładnie dopasowana ma wieeelki dekolt - myslicie, że jak założe pod nią dobry stanik to mój biust bedzie wyglądał ok?![]()
stosować prysznic zimny i ciepły na przemian a do tego można smarować kremem ujędrniającym z mary cohr jest świetny ujędrnia i powoduje ze skóra staję sie bardziej napięta.
Moje piersi też wcale nie są duże. Ja oprócz stosowania kremów ujędrniających piersi zaczęłam po prostu brac Breastfast. Długi czas miałam wielkie kompleksy z powodu biustu.. Staniki nosiłam z podwójnym push-upem o prawie nic tam nie miałamTabletki brałam jakieś 3 miesiące. W końcu w bluzkach z dekoltem nie wyglądam śmiesznie tylko normalnie
I nie muszę nosić podwójnych push-upów :P Co było żenujące :/ A poza tym myślę że odpowiednia dieta i zabiegi ujędrniające w połączeniu z dobrze dobranymi suplementami pomoże osiągnąć cel
![]()
Jak najbardziej balsamy i wszystko co jest w stanie pomóc. Uważam że jak coś ma dobrze dobrany skład to jest w stanie nam pomóc. Oczywiście na każdego działa coś innego, bo jesteśmy przecież inne. Ja osobiście uwielbiam kosmetyki, które ładnie pachną więc oprócz tabletek pachnący balsamik i zbilansowana dieta Mój biust wygląda już bardzo apetycznie
Wszystko zależy od budowy ciała. Bo mi np. nie pasują bluzki z dekoltem łódką.. NIe wyglądamw nich dobrze, bo na biuście źle się układa. Stanik może pomóc ale do sklepu nie będziesz nosiła pewnie stosu biustonoszy.. :/ Ja dobrze wyglądam jedynie w bokserkach i to nie wszystkich. Tak to jest z małym biustem że nie wszytsko można nosić. Ciekawe jak będzie zimą pod swetrem.. "One" mi tam znikną zupełnie"
Czyżbym miała deja-vu :/ Znam ten ból. Stanik z podwójnym push-up'em to norma. Trzeba będzie chyba też pomyśleć nad suplementami..Napisał lialla
Simma dobre z tym swetrem.. Kto wie co tam jest :P Jak to kiedyś usłyszałam ... "kapselki od żywca" :P hehe No ale teraz się z tego śmieję. No a wracając do tabsów to jak brałam Breastfast to nie miałam żadnych dziwnych skutków ubocznych. Oczywiście starałam się dobrze odżywiać i dbać o biust. Może warto żebyś weszła sobie na stronkę i poczytała opinie i informacje. Wiadomo że najpierw warto wiedzieć jaki jest skład, co mówią inni i jak działa.
Dzięki za stronkęWeszłam i poczytałam. Co prawda całego składu nie ma podanego. Ale z tego co wyczytałam to tabletki oparte na naturalnych składnikach. Poza tym tak jak piszesz warto dbać o dietę podczas ich brania i generalnie o piersi. A skoro brałaś te tabletki to może możesz powiedzieć coś o składzie? Będe wdzięczna
![]()
Simma Breastfast składa się w zasadzie z ziół, np. kozieradka czy mniszek. Wydaje mi się że generalnie mają zapobiegać przekształcaniu tkanki gruczołowej w tłuszcz. Bo jak piersi mają więcej tkanki tłuszczowej niż gruczołowej to wtedy opadają :/ i dlatego one ujędrniają i podnoszą biustOczywiście oprócz tabletek ważna jest odpowiednia dieta i min.masaże
![]()
przede wszystkim ODPOWIEDNI BIUSTONOSZ - to jest podstawa. dziewczyny, nie męczmy swoich piersi push-up'ami - to tylko pogarsza sprawę. Jest cała masa stron w internecie o tym jak dobrze dobrać stanik. Ja myślałam że mam 75B - a okazało sie że mam 65D lub E.
I jak tam, Simma, bierzesz Breastfast? Skusiłaś się? Ciekawa jestem Twojej opinii, czy jesteś zadowolona. A w swetrach jak wyglądasz?Ja już zaczęłam sezon zimowy i noszę swetry ze wszystkimi możliwymi dekoltami, chociaż szalikami też się obabulam, nie chwalę się jakoś na prawo i lewo, żeby nie było
![]()
Jeśli chcemy zeby biust pieknie wyglądał to trzeba o niego dbać, skora powinna być zawsze nawilżona lekko opałona do tego odpowiednio unoszący staniczek, to tak najbardziej uwidoczni ładny biust, do tego prysznice naprzemienne, balsamy ujędrniające i powinno być ok, są również specjalne ćwiczenia
Ja podbijam pytanie do simmy o opinie o Breastfast - widzisz efekty? Zmiany? Coś się ruszyło do przodu, a raczej poszło w górę?![]()