Spróbuj sobie plastrów z wosku albo depilatora dobrej jakości, jeśli nie boisz się ewentualnego bólu.Poleca się także odwiedzanie gabinetów zabiegowych, gdzie można sobie ładnie to miejsce wydepilować za niewygórowane ceny![]()
Hej.
Chciałabym was się zapytać o depilacje, dokładnie o depilacje miejsca bikini. Mam z tym spory problem. Gdy gole maszynką, zawsze się potnę i mam później czerwone krostki. Nigdy nawet nie jestem wzorowo ogolona, zawsze widać jakiś włosek. I na dodatek szybko rosną czyli starcza mi takie golenie na dwa dni i to już w drugi dzień widać odrastanie.
Czym najlepiej golić miejsce bikini ? Co jest najlepsze i starcza na dłużej ? Proszę powiedzcie, że macie coś dla mnie, bo kurde męczę sie z tym od paru lat i chcę chociaż raz nie mieć z tym problemu.
Może jest jakiś zabieg po którym włosy zniknął na zawsze ? Nie znam się więc strzelam różnymi pomysłami, mam nadzieje, że na jakiś wtrafie, albo wy mnie naprowadzicie.
Prosiłabym abyście nie pisały glupkowatych odpowiedzi jak to osatnio mi się przytrafiło, nie będe mówić loginu tej pani, bo ja mam kulture, a ta pani ma ale przez małe k.
Spróbuj sobie plastrów z wosku albo depilatora dobrej jakości, jeśli nie boisz się ewentualnego bólu.Poleca się także odwiedzanie gabinetów zabiegowych, gdzie można sobie ładnie to miejsce wydepilować za niewygórowane ceny![]()
to co jest najlepsze to depilacja laserowa ja ją robiłam na wąsika w salonie futuro w wawie -4 zabiegi i mam spokuj a na okolice bikini to srawdźi śie krem veet a potem krem podepilacyjny z mary cohr opóżnia odrastanie włosków,łagodzi pozdraznienia i powoduje że włoski nie wrastają.
Zapraszam na:Earoma.pl![]()
www.eAROMA.pl - kosmetyki, perfumy
Ja chodzę na wosk, ale wcześniej się trzeba poczekać aż włoski odrosną. Poza tym jeśli wybiera się depilację całościową to jest to jednak dość spory ból. Zastanawiam się czy raz na zawsze nie usunąć włosków laserem. Czy w tej delikatnej sferze jest to bezpieczne?
Depilacja laserowa jest całkowicie bezpieczna. Oczywiście pod warunkiem,że jest przeprowadzana przez osoby kompetentne. Moja koleżanka jakiś czas temu była w studio laser w Warszawie i wspomina to całkiem miło. Depilowała nogi- teraz ma super gładkie. Jej wystarczyły trzy podejścia ,ale przeważnie liczy się,że potrzebne są cztery wizyty.
a co myślicie o paście cukrowej? ja nigdy nie próbowałam, ale chyba sobie kupie... polecicie jakąś?
najlepszy jest krem do depilacji a najtrwalszy depilator ale ciężko wytrzymać z bólu
ja uzywam maszynki ale to bez sensu jest
Ja używałam maszynki, bo co innego, czasem kremów, ale to też robiły się krostki, a jak trzeba było poprawić to jeszcze gorzej. Co do depilacji laserowej, to znajomy lekarz mi powiedział, że lepiej nie, bo potem na starość jakieś się paskudztwa z mieszków włosowych robią...